Webdesign i København

Hos Xenos skaber vi merværdi for din virksomhed, gennem professionel online markedsføring.

Vi tilbyder

 

TIDLØST DESIGN

Vi er stolte af at kunne præsentere så mange flotte og unikke hjemmesider. Vi har nogle super dygtige medarbejdere som sørger for denne høje standard. Vi sætter en ære i at levere et holdbart og tidløst design.

VEDLIGEHOLDELSESFRIT

Alle vores hjemmesider leveres i dag med et lækkert administrationsprogram, som gør at du ikke længere skal have fat på en udvikler, hver gang der skal laves små ændringer. Du kan nu, ordne det hele fra kontoret.

PRISER FOR ALLE

Vi har med vores forskellig produkter lavet flere professionelle løsninger, som gør det muligt for alle virksomheder, store som små, at få et lækkert professionelt udtryk, uden det skal koste en bondegård.


Google

Det vigtigste redskab til at blive synliggjort i dagens Danmark er Google. Vores medarbejdere har mange års erfaring med optimering af både nye og gamle hjemmesider, samt lave google kampagner. Så lad os sammen få netop dig frem på Google.

TUNET TIL PERFEKTION

Vi drives af perfektion, og det kommer du til at mærke. Intet bliver overladt til tilfældigheder.

Vi sender gerne en konsulent din vej, så i sammen kan få lavet din næste online strategi.

RESPONSIVT DESIGN

Med et responsive design kan du vise dit indhold optimalt uanset om brugeren har en smartphone eller en mus i hånden. Brugen af smartphones har allerede overhalet brugen af PC’er.